Doe mee!

weiland


Wat kan uw bedrijf doen?

Heel veel! Uw bedrijf kan het fonds een financiële ondersteuning geven. Met een eenmalige gift of als sponsor van een wandelroute naar keuze voor een periode van minimaal 3 jaar. Bijvoorbeeld de Achthovenroute (7,5 km, waarvan 2,4 km over boerenland) of de Steilrandroute (15,5 km, waarvan 6,4 over boerenland). De gevraagde sponsoring is €1,- per meter boerenlandpad per jaar en wordt besteed aan onderhoud van de wandelpaden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Daarnaast zijn we ook heel blij met aandacht. Bijvoorbeeld in uw personeelsblad, magazine of op uw website. Meteen iets doen? Adopteer een project dat perfect bij de kernactiviteiten van uw bedrijf past of bedenk samen met uw personeel een actie om geld op te halen voor een voor u aansprekend project. Wilt u liever iets in natura doen? Bankjes plaatsen, struiken snoeien, of…? Neem contact met ons op!


Wat kunt u als particulier doen?

Draag projecten aan voor cofinanciering!

U kunt het Landschapsfonds steunen door een bijdrage in tijd, geld en/of creativiteit. We nodigen organisaties en particulieren in Holland Rijnland van harte uit om voorstellen in te dienen voor grote en kleine, kort- en langlopende projecten die het Landschapsfonds (mede) kan financieren. Meer informatie over het indienen van projectvoorstellen vindt u onder het kopje Criteria.


Wilt u een boerenlandpad sponsoren?

Voor € 10,- kunnen we 10 meter boerenlandpad een jaar lang onderhouden. En voor € 5 euro kunnen we ongeveer eenzelfde stuk boerenlandpad verfraaien met bloemenrijke randen. Mooi voor de wandelaar en goed voor de bijen!

Elke bijdrage is welkom en helpt ons de boerenlandpaden in stand te houden. Maak uw bijdrage over op rekeningnummer: NL 85 RABO 0304 0893 54 t.n.v. Stichting Landschapsfonds Holland Rijnland. O.v.v. Sponsoring boerenlandpad.