fbpx

Win een cheque van € 10.000 voor uw groene project

Inwoners van de regio Holland Rijnland kunnen vanaf vandaag meedoen aan een bijzondere challenge. Wie een goed idee heeft om een klein landschapselement aan te leggen of te herstellen, maakt kans op € 10.000 om het project te kunnen uitvoeren. Hierbij gaat het om streekeigen elementen zoals hoogstamboomgaarden, pestbosjes, lanen, bloemrijke weides en waterpoelen.

Landschapsfonds Holland Rijnland vindt het belangrijk dat de schoonheid van het landschap behouden blijft. En daarnaast moet de biodiversiteit versterkt worden. Om die reden ondersteunt het fonds projecten die onze regio duurzaam ontwikkelen en aantrekkelijk houden voor bewoners, bedrijven en bezoekers.


Challenge met € 10.000 als beloning
Het Landschapsfonds daagt initiatiefnemers uit om met een plan te komen voor een echte ‘eye catcher’; een unieke natuurlijke, recreatieve en educatieve toevoeging aan het landschap van Holland Rijnland. Bijvoorbeeld voor landschapselementen zoals: hoogstamboomgaarden, solitaire bomen, leibomen, bomenrijen, knotbomen, pestbosjes & hakhout, boerenheggen & struweel, bloemrijke weides en waterpoelen. Degene met het beste idee ontvangt € 10.000 en kan direct aan de slag!

Project indienen
Particulieren, bedrijven, stichtingen, dorpsraden en natuurorganisaties kunnen hier een project indienen voor deze challenge. Meedoen kan tot 1 juli 2020. Voor het selecteren van de winnaar werkt het Landschapsfonds Hollands Rijnland samen met De Groene Motor.

Ander goed idee om het landschap te verfraaien?
Naast deze challenge biedt het Landschapsfonds de mogelijkheid om een voucher aan te vragen, van 250, 500, of 1000 euro. Een mooi bedrag om uw groene project op weg te helpen. De voorwaarden leest u hier.

Beluister het interview met Sleutelstad

 

KVK: 36347726 
RSIN: 8551.12.803
Disclaimer