fbpx

Maak kennis met het bestuur

Alle bestuursleden zetten zich pro deo in voor het Landschapsfonds.

Peter van den Akker sociaal entrepreneur

Voorzitter
Betrokken bij talloze projecten in de natuur, vaak als initiatiefnemer. Een praktische idealist die iets terug wil doen voor de maatschappij. “Ik merk dat de bioloog in mij steeds belangrijker wordt.”

Marcel Belt programmamanager Leiden 2040, Lijsttrekker Water Natuurlijk

Secretaris
Heeft jarenlange ervaring op het gebied van groen, recreatie en gebiedsprocessen. "Ik sta erop dat we ons goed voorbereiden op de toekomst, zodat Holland Rijnland een prachtige streek blijft om in te wonen, te werken en te ontspannen.”

Arjen Siebel interim manager in de natuursector

Penningmeester
Vindt het veiligstellen en onderhouden van de schaarse maar o zo mooie natuur in Holland Rijnland ontzettend belangrijk. “De beste manier om het landschap te beschermen is om mensen ermee te verbinden.”

Arie Bergsma bouwkundig ingenieur en partner bij architectenbureau Gaaga

Bestuurslid
“Wist je dat een groene omgeving effect heeft op het menselijk brein?” Menselijke ingrepen in het landschap fascineren hem. En dan vooral de verbinding tussen ruimtelijke objecten en de natuur.

Marco Roos coördinator hoger onderwijs, onderzoeker natuur Naturalis Biodiversity Center

Bestuurslid
Verbonden met verschillende denktanks en commissies die met natuur en milieu te maken hebben. Met als specialisatie biodiversiteit in en buiten de stad. “Graag zet ik mijn biologische kennis in voor de maatschappij.”
Fotografie: Buro JP

U kunt het Landschapsfonds ondersteunen in haar streven de waarde en de aantrekkingskracht van het landschap in het gebied Holland Rijnland te verbeteren

Steun het fonds
Stichting Landschapsfonds Holland Rijnland is een algemeen nut beogende instelling (ANBI)
Pauwstaat 32
2274 SK Voorburg
email: [email protected]
Telefoon: 085 - 0603 321
KVK: 36347726 
RSIN: 8551.12.803
Disclaimer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram