fbpx

Vraag een voucher aan

Wilt u het landschap nog mooier maken door een klein landschapselement aan te leggen of te herstellen? Dan is deze voucher-actie wat voor u! 
Denk bijvoorbeeld aan deze elementen:
Met ons fonds ondersteunen we uw plannen graag met een financiële bijdrage, tot maximaal 1000 euro. Vul hieronder uw gegevens om de aanvraag te starten.

Hoe werkt het?

We keren vouchers uit van 250, 500 of 1000 euro
Per project kunt u 1 voucher aanvragen
U kunt maximaal 3 projecten indienen
De kosten voor een project zijn gelijk aan/hoger dan het aangevraagde bedrag
Het project moet uitgevoerd worden in de gemeenten: Hillegom, Kaag en Braassem (deel oud gemeente Alkemade), Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten of Zoeterwoude. 
Buiten deze regelingen vallen de gemeenten: Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem (deel oud gemeente Jacobswoude).
Voor het beoordelen en toekennen van de voucher-aanvragen werkt het Landschapsfonds Hollands Rijnland samen met De Groene Motor.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel dan tijdens kantooruren naar 010 - 272 22 22 en vraag naar De Groene Motor.

Begin hier met uw aanvraag

U kunt het Landschapsfonds ondersteunen in haar streven de waarde en de aantrekkingskracht van het landschap in het gebied Holland Rijnland te verbeteren

Steun het fonds
Stichting Landschapsfonds Holland Rijnland is een algemeen nut beogende instelling (ANBI)
Pauwstraat 32
2274 SK Voorburg
email: [email protected]
KVK: 36347726 
RSIN: 8551.12.803
Disclaimer
check-square-o
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram